Bike Anarchy Norway - BAN.

Forumet hvor det er lov å kalle en spade for en spade:-)


You are not connected. Please login or register

Konspirasjon på gang..

Gå til side : Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Next

Go down  Innlegg [Side 2 av 18]

26Konspirasjon på gang.. - Page 2 Empty Re: Konspirasjon på gang.. on 31.10.15 14:29

Haya99 skrev:Hvis du lesteartikkelen så ser du at INGEN seriøse økonomer er for å gå tilbake til gullstandarten - den er en relekvie fra gamle dager. Norge ble kvitt den på 30-tallet - US ikke før på 70-tallet.

Hvis du også ser verden i perspektiv - så har det vært en enorm framgang over hele kloden de siste 50 åra - og den fortsetter - uansett hva du og andre nutcases i US måtte mene om saken.

Men det er selvsagt slik at et land må ha orden i økonomien ikke gjøre som Hellas.
Men det er ikke det at gullstandarden ikke gjelder som er Hellas problem - men at landet har vært elendig drevet med underskudd og korrupsjon i årevis.

Du må lære deg historie, Haya.. Trist at du NOK en gang tar feil og det er opplagt at du ikke skjønner HVORFOR du bommer så stygt:

Alle nasjoner droppet gullstandarden i 1933, Usa også. Sentralbankene hadde allerede på det tidspunktet trykket MYE mer papirpenger enn de hadde dekning for, folk så de var blitt lurt, og krevde å få veksle inn papir og få gullet tilbake. Folket tapte, sentralbankene vant.

USA, med Fed fortsatte å love at de nasjonene som pegget sine valutaer til USD, ville få vekslet dem mot gull når de måtte ønske. Dette gjaldt nå NASJONER, ikke PERSONER. Spillet fortastte til 1974, da luktet Frankrike ugler i mosen, og mente at USA umulig kunne klare å holde løftet, de mistenkte at FED igjen hadde lurt verden, og trykket mer papir enn de hadde dekning for. De hadde nok helt rett, for USA gikk ut og sa "GLEM DET! Dere får ikke noe gull!"
-Lurt av FED for andre gang!

Hvordan man får vinklet dette til å bli "Gullstandardens feil", nor det så OPPLAGT er ren og skjær svindel fra FED, det krever dyktige journalister? Haya er på svindlerenes side, hvertfall..

Neste svindel de kjørte igang var Petro-Dollaren og "Risikofrie Statsobligasjoner". Haya støtter også det?
-Nå ser vi plutselig at statsobligasjonene ikke akkurat er så veldig risikofrie i det hele tatt; Skal du ha svenske statsobligasjoner, får du NEGATIV rente nå. Hvor mange pensjonsfond vil overleve når avkastningen er negativ?
Uandsett; FED vinner, og folket taper for 3. gang.

Jeg kjenner etterhvert en god del folk med god greie på pengesystemet. Jeg kjenner BARE Haya, som BÅDE mener han forstår det OG støtter det.

Skal man finne folk som støtter sentralbankenes evige løftebrudd, og måten de sender regningen til folket på hver gang, så MÅ man finne bankfolk, topppolitikere og korrupte journalister. INGEN, med vettet i behold, og halveis utviklede sosiale antenner synes det er greit å lyve og lure og svindle?


BTW: Hvorfor i all verden skal det dreie seg om et ja eller et nei til Gullstandard? Det er en tåplig debatt? Det dreier seg om svindlere (Sentralbanken) skal få TVINGE andre med på det de holder på med? Sentralbanklovens paragraf 14 sier at Norske Krone er TVUNGET betalingsmiddel i Norge. Dvs du får IKKE lov å handle med Bitcoin, ikke med byttehandel, ikke med sølv eller gull. KUN papiret DE regulerer verdien på er OK.

Dette er for meg en gåte at du støtter, Haya. Helt utrolig at du støtter folk som tyr til tvang. Skremmende er det. Veldig skremmende, man skjønner jo liksom hvordan despoter kommer til makten? Fy og fy!

Vis Medlemmets Profil

27Konspirasjon på gang.. - Page 2 Empty Re: Konspirasjon på gang.. on 31.10.15 23:18

"du kjenner......?" - så men skal begrense ekspertisen til de du kjenner?

Du kjenner vel ingen med skikkelig greie på dette - nevn en?

Dette om å gjenninnføre gullstd er bare noe konservative nutcasas ala Tea-Party er for INGEN andre.

Vis Medlemmets Profil

28Konspirasjon på gang.. - Page 2 Empty Re: Konspirasjon på gang.. on 01.11.15 6:33

Haya; Hvor mister du tråden? Når ble dette en "for eller mot gullstandard" debatt?

Som jeg fortalte i forrige innlegg; Gullstandard virker ikke, fordi dem som administrerer systemet lar seg friste til å jukse.

På samme måte som fiatpenger ikke fungerer, fordi dem som administrerer det systemet også jukser.

Hva det dreier seg om, er å gi folk ALTERNATIVER, slik at man kan flytte sparepengene sine til et system man tror vil vare?! Når man jobber og sliter et helt liv, skal ikke verdien av dine oppsparte midler kunne fjernes over natten, av en sentralbank som har kjørt seg selv i grøfta?

Du er den eneste jeg vet om som synes dette er OK.

Les her, og si at dette er en bra ting: Sverige...


Det går så smått opp for meg at du ikke har kjent til begrepene "gullstandard" og "fiatpener" før helt nylig? Vel, som historien har vist oss så er det fint lite forskjell på disse systemene i praksis, da begge lar seg manipulere hvis uærlige mennesker får kontrollere dem.

Og disse menneskene vil helst få holde på i fred?

Den mentalt forstyrrede, klin gærne Tea-Party sympatisøren Ron Paul har i en årrekke ønsket å få innsyn i regnskapsbøkene til FED. Han har stablet på beina et lovforslag om å underlegge FED revisjonsplikt, og i disse dager ser det jaggu ut til at ideen begynner å få tilhengere i store deler av Kongressen.

-Haya må vel være EKSTREMT SKUFFET over at en Tea-Partier KANSKJE får innført revisjonsplikt for FED?

Veel, såpass godt kjenner jeg Haya, at han ALDRI kommer til å svare på om det er riktig eller galt å føre tilsyn med FED. I Norge har vi gjort dette til en oppgave for Riksrevisjonen, jeg ANTAR at Haya er enig at Kosmo & Co bør få lov å titte Norges Bank litt i kortene? Men nei, jeg forventer ikke at Tåkefyrsten kommer til å svare..

Sånn går det i Usa når ideen om en Riksrevisjon behandles i Kongeressen:

Dette skal vi motsette oss med ALLE midler!!


Du er ikke bare på tynn is her, Haya, du ligger og kaver i det kalde vannet. Du må ta stilling til om Norge trenger Riksrevisjonen, eller ikke, for du KAN VEL IKKE MENE at Riksrevisjonen er fornuftig i Norge og FEIL i Usa?????


Som sagt; Du kommer ALDRI til å svare noe konkret på dette..

Her kan du lese hva dine meningsfeller, tilhengerene av sentralbankstyrt pengepolitikk, mener om verden;
“Central bank independence in conducting monetary policy is considered a best practice for central banks around the world,” she said. “Academic studies, I think, establish beyond the shadow of a doubt that independent central banks perform better.”


Ja, ja.. Akademikere som mener at Sverige er på rett spor, har en grunnleggende feil i sin virkelighetsoppfatning, spør du meg.. Men det er der vi ender opp, siden INGEN BRYR SEG... Rolling Eyes

Vis Medlemmets Profil

29Konspirasjon på gang.. - Page 2 Empty Re: Konspirasjon på gang.. on 01.11.15 6:53

Det innlegget om kontroll og innsyn hos FED viser jo at du ikke har rett når du hevder FED er privateid og gjør akkurat som de vil. De er underlagt valgte politikere. Dette er en diskusjon om hvor mye kontroll politikerne skal ha - og man diskuterer for og imot.

Det forslaget fra Ron Paul er nok utformet slik at det legger bånd på FED og gjør at man mister den uavhengigheten man vil at de skal ha.

Som Yellen også sier så er det mange måter FED blir kontrollert på - og de trenger ikke fler.

Når vi ser hvordan krisa i 09 ble taklet og det som har skjedd etterpå - så ser det jo ut til at FEDs måte å løse krisa på funker ganske bra - US økonomi er på vei tilbake. Og den krise ble ikke så stor ref den store depresjonen på 20 og 30 tallet - som gjorde at man gikk vekk fra gullstandarden.

Og det står det jo fritt å sette dine ressures i hva som helst - gamle vrak, eiendom , skog, gull, sølv - you name it. Og pensjonsfond - som nevnt mange ganger må tilpasse seg virkligheten, investere i aksjer eller eiendom i stedet for obligasjoner.

Vis Medlemmets Profil

30Konspirasjon på gang.. - Page 2 Empty Re: Konspirasjon på gang.. on 01.11.15 16:09

Haya99 skrev:Det innlegget om kontroll og innsyn hos FED viser jo at du ikke har rett når du hevder FED er privateid og gjør akkurat som de vil. De er underlagt valgte politikere. Dette er en diskusjon om hvor mye kontroll politikerne skal ha - og man diskuterer for og imot.

Det forslaget fra Ron Paul er nok utformet slik at det legger bånd på FED og gjør at man mister den uavhengigheten man vil at de skal ha.

Som Yellen også sier så er det mange måter FED blir kontrollert på - og de trenger ikke fler.

Når vi ser hvordan krisa i 09 ble taklet og det som har skjedd etterpå - så ser det jo ut til at FEDs måte å løse krisa på funker ganske bra - US økonomi er på vei tilbake. Og den krise ble ikke så stor  ref den store depresjonen på 20 og 30 tallet - som gjorde at man gikk vekk fra gullstandarden.

Og det står det jo fritt å sette dine ressures i hva som helst - gamle vrak, eiendom , skog, gull, sølv - you name it. Og pensjonsfond - som nevnt mange ganger må tilpasse seg virkligheten, investere i aksjer eller eiendom i stedet for obligasjoner.


Det er HELT utrolig hvor ute og sykler du er!

Hvor mange bevis trenger du på at FED er privat eid? HÆ? Opp igjennom har jeg linket til vitneutsagnene fra de to foregående FED-chairmen si dette, og nå sier Yellen at de vil "forcefully oppose" en hver statlig innblanding??!

Når skal det synke inn hos deg at FED er privat? Det er KOMPLETT umulig å "diskutere" med deg, når du ikke tar uttalelsene til hverken Ben Bernanke, Alan Greenspan eller Jannet Yellen som god fisk.

Og ikke nok med det; I den amerikanske grunnloven ble felt ned at det ave STATEN som skulle trykke pengene! STATEN?! Så fikk man lurt kongressen, i juleferien 1912 til å opprette en lovendring som overførte dette til FED. Woodrow Wilson, presidenten som lot seg kjøpe, har i ettertid sagt at han angret som en hund på at han lot seg presse til dette! Det er jo liksom ikke slik at Usa ikke hadde penger før 1913? På den tiden var det STATENS oppgave å utstede pengene! TENK SÅ DUMT, HVA??

Du må enten slutte å skrive om dette temaet, eller lære deg det mest elementære her? Dette blir jo bare pinlig!

Forsvare privateide fed, lyve om at de ikke er private, forherrlige en sentralbank uten kontroll, mens man bor i Norge og MEST SANNSYNLIG er tilfreds med at vi i det minste har en Riksrevisjon? Snakk om å ri mange hester på en gang?! Men så går det som det alltid går med silke; de ligger og kaver i sagmuggen.. Skaff deg mer kompetanser før du prøver?

Vis Medlemmets Profil

32Konspirasjon på gang.. - Page 2 Empty Re: Konspirasjon på gang.. on 03.11.15 6:53

Har ikke sett et eneste bevis på at FED er privateid.

Hvor er de "ekspertene du kjenner" Trolle?

FED: Alt de gjør blir jo diskutert i det lange og breie - så de kan knapt gjøre noe som ikke blir lagt merke til - men de ønsker uavhengighet av kongressen og presidenten ifht sine beslutninger som er basert på et styringsmål gitt av politikerne - f.eks inflasjonsmål som her hjemme. Dette har vist som å fungere best.

Det som forundrer med med sånne som deg og de er hysterikere som tar en ting ut av sin sammenheng og så basert på at de ikke vet hva de snakker om blåser ting opp ut over alle proposjoner - for så å konkludere med at verden as we know it går under.

Vis Medlemmets Profil

33Konspirasjon på gang.. - Page 2 Empty Re: Konspirasjon på gang.. on 03.11.15 6:54


Innsidehandel er ikke bra og ulovlig av den grunn - men det betyr neppe enden på sivilisasjonen.....

Vis Medlemmets Profil

34Konspirasjon på gang.. - Page 2 Empty Re: Konspirasjon på gang.. on 03.11.15 14:22

Haya99 skrev:Har ikke sett et eneste bevis på at FED er privateid.

Dette får du takke deg selv for, JEG har postet videoer av BÅDE Alan Greenspan og Ben Bernanke innrømme dette for åpen mic. Og jeg har linket til Griffins dokumentar "The creature from Jekyll Island".
Du har VALGT å ikke se dette, fordi du VIL IKKE se det. Så kan du leve videre i en virkelighetsoppfatning som passer deg?


http://www.zerohedge.com/news/2015-11-02/brief-history-crime-how-fed-became-undemocratic-corrupt-destructive-force-it-today

Vis Medlemmets Profil

35Konspirasjon på gang.. - Page 2 Empty Re: Konspirasjon på gang.. on 04.11.15 6:56

Vis Medlemmets Profil

36Konspirasjon på gang.. - Page 2 Empty Re: Konspirasjon på gang.. on 04.11.15 7:05

Trollerud skrev:
Haya99 skrev:Har ikke sett et eneste bevis på at FED er privateid.

Dette får du takke deg selv for, JEG har postet videoer av BÅDE Alan Greenspan og Ben Bernanke innrømme dette for åpen mic. Og jeg har linket til Griffins dokumentar "The creature from Jekyll Island".
Du har VALGT å ikke se dette, fordi du VIL IKKE se det. Så kan du leve videre i en virkelighetsoppfatning som passer deg?


http://www.zerohedge.com/news/2015-11-02/brief-history-crime-how-fed-became-undemocratic-corrupt-destructive-force-it-today

Og virkligheten:

The Federal Reserve System (also known as the Federal Reserve, and informally as the Fed) is the central banking system of the United States. It was created on December 23, 1913, with the enactment of the Federal Reserve Act, largely in response to a series of financial panics, particularly a severe panic in 1907.[2][3][4][5][6][7] Over time, the roles and responsibilities of the Federal Reserve System have expanded, and its structure has evolved.[3][8] Events such as the Great Depression in the 1930s were major factors leading to changes in the system.[9]

The U.S. Congress established three key objectives for monetary policy in the Federal Reserve Act: Maximum employment, stable prices, and moderate long-term interest rates.[10] The first two objectives are sometimes referred to as the Federal Reserve's dual mandate.[11] Its duties have expanded over the years, and as of 2009 also include supervising and regulating banks, maintaining the stability of the financial system and providing financial services to depository institutions, the U.S. government, and foreign official institutions.[12] The Fed conducts research into the economy and releases numerous publications, such as the Beige Book.

The Federal Reserve System's structure is composed of the presidentially appointed Board of Governors or Federal Reserve Board (FRB), partially presidentially appointed Federal Open Market Committee (FOMC), twelve regional Federal Reserve Banks located in major cities throughout the nation, numerous privately owned U.S. member banks, and various advisory councils.[13][14][15] The federal government sets the salaries of the Board's seven governors. Nationally chartered commercial banks are required to hold stock in the Federal Reserve Bank of their region, which entitles them to elect some of their board members. The FOMC sets monetary policy and consists of all seven members of the Board of Governors and the twelve regional bank presidents, though only five bank presidents vote at any given time: the president of the New York Fed and four others who rotate through one-year terms. Thus, the Federal Reserve System has both private and public components to serve the interests of the public and private banks.[16][17][18][19] The structure is considered unique among central banks. It is also unusual in that the United States Department of the Treasury, an entity outside of the central bank, creates the currency used.[20] The Fed considers the Federal Reserve System "an independent central bank because its monetary policy decisions do not have to be approved by the President or anyone else in the executive or legislative branches of government, it does not receive funding appropriated by the Congress, and the terms of the members of the Board of Governors span multiple presidential and congressional terms."[21]

The U.S. Government receives all the system's annual profits, after a statutory dividend of 6% on member banks' capital investment is paid, and an account surplus is maintained. In 2010, the Federal Reserve made a profit of $82 billion and transferred $79 billion to the U.S. Treasury.[22]

Og med uthevet skrift ser man misforståelsen: Det finner privat-eide underavdelinger av FED-banker - men det betyr ikke at FED er privateid. Og dette er typisk for Trolle - han ser noe i en bisetning og misfortår hele bildet.

Vis Medlemmets Profil

37Konspirasjon på gang.. - Page 2 Empty Re: Konspirasjon på gang.. on 04.11.15 13:43

Legger helle denne inn her - gidder ikke diskutere sånt på FB:

http://www.theguardian.com/commentisfree/2014/mar/18/truth-money-iou-bank-of-england-austerity?CMP=share_btn_fb

Hvor er sensasjonen?

Vis Medlemmets Profil

38Konspirasjon på gang.. - Page 2 Empty Re: Konspirasjon på gang.. on 04.11.15 14:04

Haya99 skrev:Legger helle denne inn her - gidder ikke diskutere sånt på FB:

http://www.theguardian.com/commentisfree/2014/mar/18/truth-money-iou-bank-of-england-austerity?CMP=share_btn_fb

Hvor er sensasjonen?

heller bekreftelsen på at hu gale dama som ikke ville betale banken faktisk har et poeng....

Vis Medlemmets Profil

39Konspirasjon på gang.. - Page 2 Empty Re: Konspirasjon på gang.. on 04.11.15 17:30

Haya99 skrev:Legger helle denne inn her - gidder ikke diskutere sånt på FB:

http://www.theguardian.com/commentisfree/2014/mar/18/truth-money-iou-bank-of-england-austerity?CMP=share_btn_fb

Hvor er sensasjonen?


Spør dine gjeldsnedtyngede venner om de vet at de aldri har lånt noe penger av banken?

Spør dem om dem vet at det de fikk var "kreditt", ikke lån? Ikke det at jeg tror DU vet forskjellen, mannen som lærte om "gullstandarden" i går?

Personlig synes jeg det er en STOR sensasjon at f.eks Deutche Bank har lagd ca 73 trillioner USD fra løse lufta. Tar man i betraktning at HELE Usa's "bokførte verdier" (Statlig eiendom, veier, nasjonalparker, etc) er "verdsatt" til 3 trillioner, og det såkallte "gjeldstaket" er på 19 trillingser..

EN bank alene, har lagd MER enn 3x så mye gjeld som HELE Usa "skylder"..

For meg er som sagt dette en kjempe sensasjon. Men du lar deg ikke imponere. Vis mannen en karbonfelg til 10.000,- kr, og han går i spinn... Jadda.. Så da så... Rolling Eyes

Vis Medlemmets Profil

40Konspirasjon på gang.. - Page 2 Empty Re: Konspirasjon på gang.. on 05.11.15 4:07

Trollerud skrev:
Haya99 skrev:Legger helle denne inn her - gidder ikke diskutere sånt på FB:

http://www.theguardian.com/commentisfree/2014/mar/18/truth-money-iou-bank-of-england-austerity?CMP=share_btn_fb

Hvor er sensasjonen?


Spør dine gjeldsnedtyngede venner om de vet at de aldri har lånt noe penger av banken?

Spør dem om dem vet at det de fikk var "kreditt", ikke lån?  Ikke det at jeg tror DU vet forskjellen, mannen som lærte om "gullstandarden" i går?

Personlig synes jeg det er en STOR sensasjon at f.eks Deutche Bank har lagd ca 73 trillioner USD fra løse lufta. Tar man i betraktning at HELE Usa's "bokførte verdier" (Statlig eiendom, veier, nasjonalparker, etc) er "verdsatt" til 3 trillioner, og det såkallte "gjeldstaket" er på 19 trillingser..

EN bank alene, har lagd MER enn 3x så mye gjeld som HELE Usa "skylder"..

For meg er som sagt dette en kjempe sensasjon. Men du lar deg ikke imponere. Vis mannen en karbonfelg til 10.000,- kr, og han går i spinn...  Jadda..  Så da så...    Rolling Eyes

Når det gjelder deg og tall så tar jeg det helt med ro - du aner ikke hva du snakker om. Gi noen enkle linker som verifiserer de tallene.

Det gjeldstaket er fjernet i en avtale med GOP og presidenten - årsaken er at GOP er livredde for å få skylda for trøbbelet som oppstår ved budsjettkrise rett før et valg....... dvs de svelger kameler på tvers.

Vis Medlemmets Profil

41Konspirasjon på gang.. - Page 2 Empty Re: Konspirasjon på gang.. on 05.11.15 6:00

[quote="Haya99
 Gi noen enkle linker som verifiserer de tallene..[/quote]

Du er faen meg helt fantastisk! cheers


I "årevis" har jeg foret deg med linker, du har aldri "hatt tid" til å sjekke dem. Nå etterlyser du linkene du ikke har tid til å lese?

Nettet florer av steder dette legges frem, Zerohedge anbefales, men du er neppe "moden nok" til å forstå..

Vis Medlemmets Profil

42Konspirasjon på gang.. - Page 2 Empty Re: Konspirasjon på gang.. on 05.11.15 6:17

Jeg leser bare seriøse ting ikke konspirasjon.....kikket litt på zerohegde -med det er for mye konpir og galninger til at jeg gidder å lese. Leste hele den Guardian saken.


Hva med din private FED....... som jo er misfortått info fra din side.

Vis Medlemmets Profil

43Konspirasjon på gang.. - Page 2 Empty Re: Konspirasjon på gang.. on 05.11.15 10:05

Haya99 skrev:Hva med din private FED....... som jo er misfortått info fra din side.


Du er deg selv lik;

Jeg sier at FED er privat, viser til utallige linker og nettsteder du kan lese deg opp på saken, du sier "jeg gidder ikke lese konspirasjonsteorier", og så sier du; "dokumenter at de er private"?

Går jo liksom i full sirkel dette?

Kort oppsummert:

Alan Greenspan til Kongressen: We are a private entity and answers to no government.
Ben Bernanke: Vi vil ikke gi staten innsyn i våre affærer, vi er en privat organisasjon.
Janet Yellen: I wuld forcefully oppose Audit the Fed efforts.
Rettsavgjørelse J. Lewis vs Usa: The Court of Appeals, Poole, Circuit Judge, held that federal reserve banks are not federal instrumentalities for purposes of the Act, but are independent, privately owned and locally controlled corporations.


Haya: FED er IKKE privat.....

Hva mer kan man gjøre?? Du får leve i troen, da...

Vis Medlemmets Profil

44Konspirasjon på gang.. - Page 2 Empty Re: Konspirasjon på gang.. on 05.11.15 18:26

He he, ho ho... alien


Global oppvarming

Vis Medlemmets Profil

45Konspirasjon på gang.. - Page 2 Empty Re: Konspirasjon på gang.. on 05.11.15 18:33

Trollerud skrev:He he, ho ho...  alien


Global oppvarming

Idioter er du og Hegnar...... enhver tulling må vel vite forskjell på havis og iskappen i Antarktis. Selv om det er mye havis et år så kan man ikke ta det til inntekt for at iskappen ikke smelter.

Vis Medlemmets Profil

46Konspirasjon på gang.. - Page 2 Empty Re: Konspirasjon på gang.. on 05.11.15 18:36

Trollerud skrev:

Alan Greenspan til Kongressen: We are a private entity and answers to no government.
Ben Bernanke: Vi vil ikke gi staten innsyn i våre affærer, vi er en privat organisasjon.
Janet Yellen: I wuld forcefully oppose Audit the Fed efforts.
Rettsavgjørelse J. Lewis vs Usa: The Court of Appeals, Poole, Circuit Judge, held that federal reserve banks are not federal instrumentalities for purposes of the Act, but are independent, privately owned and locally controlled corporations.

Vås tatt ut av sammenheng og misforstått.

Vis Medlemmets Profil

47Konspirasjon på gang.. - Page 2 Empty Re: Konspirasjon på gang.. on 05.11.15 19:40

Trollerud skrev:He he, ho ho...  alien


Global oppvarming
Et litt artig fenomen som jeg undrer meg litt over ... i denne klimakrigen mellom de "troende" og "tvilerne" er det ofte en slags "ædda bædda"-tone. Du f.eks Trollerud, føler du at du personlig har vunnet noe over de "troende" når du finner en artikkel som taler mot klimaendringer? Det aner meg at du er en "tviler", tar jeg feil, så beklager jeg.
Du personlig har jo ikke bidratt med noe nevneverdig i denne "krigen"
Uansett hva man måtte tro, må det vel være en fordel om det viser seg at de troende tar feil.
Og det må vel også være en fordel å finne ut hva som faktisk er tilfelle.
Som Haya sier, mere havis betyr nødvendigvis ikke "falsk alarm"
Jeg tror det skjer en global oppvarming, som vi ikke er helt uten skyld i, men jeg er jo ikke en vinner som får lyst til å triumfere om det viser seg at jeg har rett.
Alle vinner om den ene parten (min) taper, og motsatt, alle taper om den parten (min) vinner, om du skjønner?

Vis Medlemmets Profil

48Konspirasjon på gang.. - Page 2 Empty Re: Konspirasjon på gang.. on 05.11.15 20:23

Er vi inne i en global oppvarming? Vel, de siste 16 årene har det hvertfall blitt kaldere?

På 1970-tallet ble vi advart mot at en ny istid var på vei! Skal si dette snudde 180 grader kjapt! https://stevengoddard.wordpress.com/2013/05/21/the-1970s-ice-age-scare/

Selv er jeg overrasket om det IKKE blir vareme av å brenne 90 millioner fat olje hver dag, og å forbruke mer enn dobbelt så mage kW til i andre energiformer.. Sykt mye energi som brukes, rart det ikke avgir mer varme?


Vis Medlemmets Profil

49Konspirasjon på gang.. - Page 2 Empty Re: Konspirasjon på gang.. on 05.11.15 20:34

Trollerud skrev:Er vi inne i en global oppvarming? Vel, de siste 16 årene har det hvertfall blitt kaldere?

På 1970-tallet ble vi advart mot at en ny istid var på vei! Skal si dette snudde 180 grader kjapt!  https://stevengoddard.wordpress.com/2013/05/21/the-1970s-ice-age-scare/

Selv er jeg overrasket om det IKKE blir vareme av å brenne 90 millioner fat olje hver dag, og å forbruke mer enn dobbelt så mage kW til i andre energiformer.. Sykt mye energi som brukes, rart det ikke avgir mer varme?


Ja, det påstås at det er en global oppvarming på gang.
Hvor har det blitt kaldere?
De aller fleste som bor og oppholder seg nord for polarsirkelen påstår de merker det meget godt.
På 70 tallet skjedde det mye rart ... kanskje oppvarmingen startet med den storstilte BH-brenningene?

Vis Medlemmets Profil

50Konspirasjon på gang.. - Page 2 Empty Re: Konspirasjon på gang.. on 05.11.15 21:51

Trollerud skrev:

Selv er jeg overrasket om det IKKE blir vareme av å brenne 90 millioner fat olje hver dag, og å forbruke mer enn dobbelt så mage kW til i andre energiformer.. Sykt mye energi som brukes, rart det ikke avgir mer varme?
....hehehe.... tror du har misforstått dette problemet også..... det er ikke den direkte varmeeffekten man er redd for - der er som å pisse i havet. Men CO2 i atmosfæren som skaper drivhuseffekt.....

Vis Medlemmets Profil

Sponsored content


Til Toppen  Innlegg [Side 2 av 18]

Gå til side : Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Next

Permissions in this forum:
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet