Bike Anarchy Norway - BAN.

Forumet hvor det er lov å kalle en spade for en spade:-)

You are not connected. Please login or register

Ventiljusteringa fra helvete, en rødsei stritter i mot.

Gå til side : Previous  1, 2, 3

Vis Forrige Tema Vis Neste Tema Go down  Innlegg [Side 3 av 3]

Må komme med hel-bilde nå. Ser jo bra ut


_________________
2002 R1150GS-1992 ZX11-1984 RD500-2007 RSV1000R- 1983 Moto Guzzi V65
Vis Medlemmets Profil http://ikkebike.norwegianforum.net
KliffArne skrev:Må komme med hel-bilde nå. Ser jo bra ut
x 2

Vis Medlemmets Profil
Helbilde...?

Tenkte det skulle komme når jeg var i mål tongue

Men er et stykke igjen.
Ser greit ut fra førerposisjonen nå, mange elektriske ting virker. Faktisk alle cheers

Knøla med de dårlige sidedekslene. Slip, plastgrunning, lakk, dekaler og klarlakk. De skal få seg en runde med lett cut så det blir en jevnere finish. Gikk tom for klarlakk før det ble helt ferdig, men får det nok greit likevel. 33 ganger bedre enn de var i alle fall! Klarlakk måtte til siden jeg ser at dekalene ikke tåler noe som helst.

Satte på en forskjerm i dag, men vet ikke om jeg bytter den til en med mer profiler. Regner med den vibrerer mindre, men denne tror jeg er originalen. Siden den er så stygg og sliten Wink Får se.

Har hatt et nytrekt svart sete på, men da jeg begynte å få på alle delene så jeg at det ikke blir riktig. Et annet sete har fått nytt rødt trekk. Det ser mye riktigere ut! Originalfargekombinasjonen. Men vil jeg ha det helsvart, med svarte tankdeksler og gaffelbelger så kommer det svarte setet på.

OK, bilde da. I dårlig kunstlys med mye rot bak.

Nå ser jeg at jeg veldig fort kommer til å ergre meg grenseløst over den stygge motoren. (Den andre sida er mye verre!) Så da kan jeg ta den lettvinte snarveien og lakke clutch- og generator-dekslet fra originalmotoren, om jeg finner rette fargekoden, og bytte over på denne. Eller gjøre det mest fornuftige; åpne originalmotoren, se over girene, bytte stempel og ringer mm og hone, skifte kamkjede og strammer, ny clutch osv, og så lakke hele motoren og bytte motor. Men starter ikke på noe sånt nå, må få ferdig kjede, drev og dekomp og se om den sviver i gang. Så må den vike for et annet prosjekt tenker jeg.
Vis Medlemmets Profil
Det var noe annet enn den rusthaugen jeg kjørte hjem for deg for et par år siden Shocked

Vis Medlemmets Profil
Denne ja :)

Men du har sandblåst og polert så mye på denne at det delvis har vært ditt prosjekt  lol!

Kalles "å kjøpe seg mye arbeide" ...

Vis Medlemmets Profil
Det lille jeg har bidradt kan knapt kalles arbeid. ( er utført i egen arbeidstid, så må ikke nevnes for sjefen Laughing  )

Vis Medlemmets Profil
Den ser litt bedre ut nå, ja. Men enig at motoren skulle hatt seg en oppshining, nylakkerte deksler hadde sikkert gjort susen.


_________________
2002 R1150GS-1992 ZX11-1984 RD500-2007 RSV1000R- 1983 Moto Guzzi V65
Vis Medlemmets Profil http://ikkebike.norwegianforum.net
Ja det var forskjell. Morro med slike prosjekter som er såpass komplette. Enkelt å holde styr på og man mister ikke oversikten. Det er mange som har gått på en smell og begynnt med for kompliserte prosjekter. Mange begynner med sin første restaurering uten skills (det i for seg er jo ikke noen hindring), en ramme, et utslitt rådelager og 2 rustne bolter, da sier det seg selv at man skal ha en god plan for å komme i mål.
Creed til deg. En riktig fin sykkel ble det Wink

Vis Medlemmets Profil
BO40: Gjorde veldig mye for at jeg bestemte meg for å gå så detaljert til verks cheers

Kliffern og Bromm; Takk, artig at dokker leser. Er delvis fornøyd selv, jeg har ikke allverdens skill men dårlig dømmekraft i blant. Artig nå på slutten når man hiver på masser av ferdig fixa deler etter et par vintre med restaurering og shining av bremser, gafler, sving, hjul og slikt, osv osv.

Jo mer jeg ser jo mer sikker er jeg på at videre veivalg, om den starter da, blir å shine de dekslene som sitter på den motoren som står i ramma nå.
Så tenker jeg at originalmotoren legges "på hylla" som et mulig, men ikke nødvendig, prosjekt Cool
Sammen med rustfri svanehalser, Marvingpotte etc.


Blir godt å rulle fram et helt nytt prosjekt snart. Eller... den neste kvalifiserer ikke til prosjekttråd ser jeg. Blir nok alt for overfladisk jobb. Det mest tekniske blir rep av gafler og kanskje ventilsjekk og flushing av forgassere og tank pale
Og så prøve å jobbe opp en grei finish uten noe mer enn maskinell behandling, og 3-4 strøk klarlakk på selve tanken. Fikk litt smaken på dette med lakkoppfrisking. Bare passe seg så man ikke blir alvorlig bitt av detailer-syka.

Ble reineste sommerdagen i dag.
Nå kunne man ønske seg lengre sørover, dit vegene går mye opp og ned og ikke har så mange rettstrekninger cheersVis Medlemmets Profil
Kjempebra resultat og interessant prosjekttråd! cheers

Vis Medlemmets Profil
Pogher!

Nå fikk jeg lyst på XT

Vis Medlemmets Profil http://haeggis-mess.blogspot.no/
Takk for det inunf Very Happy

Hæggis; der er ikke så ofte det dukker opp XT`er til salgs lenger. Men der står nok en del som bare står og står bortgjemt.

Vis Medlemmets Profil

Vis Forrige Tema Vis Neste Tema Til Toppen  Innlegg [Side 3 av 3]

Gå til side : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet