Bike Anarchy Norway - BAN.

Forumet hvor det er lov å kalle en spade for en spade:-)


You are not connected. Please login or register

Jekke opp R-sykkel foran, dekktrykk og litt annet..

Go down  Innlegg [Side 1 av 1]

Siden det ikke er så mye aktivitet og fordi jeg faktisk ikke vet dette, så tenkte jeg å spørre om hvordan det er best å løfte opp en R-sykkel, la oss si en ny R6 foran. Jeg tenker da å fjerne belastningen fra styrekronen slik at jeg kan justere styrelagerne.. Til dekkskift etc har jeg to depotstøtter.

Er det også noen som vet om det er koniske eller vanlige tette lagre(det heter vel noe slikt som toradet vinkelkontakt kulelager) i styrekronen på 2012 R6?Min sykkel står oppført med 36/42psi som anbefalt dekktrykk, men jeg leser at folk kanskje kan bruke 30psi ved banekjøring. Hva oppnår man med dette? Vil jo tro at man da kan få en større del av dekkets flate ned i bakken, men hva er ev bakdelene ved å ha et lavere dekktrykk?

Vis Medlemmets Profil
Ta av tanken,stropp rundt ramma begge sider,feste oppunder taket(sperre) og løft moppen opp.

Vis Medlemmets Profil http://ikkebike.norwegianforum.net
Han har TRE motorsykler, han har vel ikke råd til tak over hodet?!

Vis Medlemmets Profil
Hvor mange motorsykler har du da Trollerud? affraid

Kan nok funke med stropper i taket.. Eneste var at jeg hadde tenkt å demontere dette i vinter, og i den garasjen hvor sykkelen står er det panel i taket..


Er det ingen fancy løftere el.l som kan brukes/lages? Er jo dustete og ikke kunne jekke opp en sånn sykkel..

Vis Medlemmets Profil
Øyvind skrev:Er det ingen fancy løftere el.l som kan brukes/lages? Er jo dustete og ikke kunne jekke opp en sånn sykkel..

Alt kan lages rabbit Får du av underkåpen,så klarer du kanskje å klosse under motoren slik at du kan jekke den opp.

Men selv om taket ditt er panelt,så kan du skru inn en kraftig krok oppi der.Bare sørg for å treff spikerslag,sånn at du får godt feste. Skal ikke sååå my til for å holde den lille moppen din clown

Vis Medlemmets Profil http://ikkebike.norwegianforum.net
Her inne skalman egentlig ikke poste uten at man VET svarene, men siden Cliff synder, kan jeg også gjøre det? (Greit nok at han eier forumet, men det får vel være likebehandling her, som i off-shore pensjonene?)

Å jekke opp en R-sykkel under motoren, Arne? Nei, trur ikke det? Du har massevis av dill og dall i veien, som eksos, oljefiltre, vannslanger?

Har derimot sett noen som har noen "bukker" (vi er vel alle noen bukker når det kommer til stykket?), som står på hver side av biken, og så trer man inn et par derteil tilpassede stålstenger på strategisk plasserte punkter på rammen, slik at vekten overføres til bukkene ved siden av sykkelen..

Med en rørbøyer tilgjengelig, og en kyndig sveiser, (Ring Dag Sinclair, du som er Bergenser??) lager dere dette på no-time (pluss noen få timer)..

Jekke under sykkelen, du... Man hører mye rart..

Vis Medlemmets Profil
99Trollerud skrev:Å jekke opp en R-sykkel under motoren, Arne? Nei, trur ikke det? Du har massevis av dill og dall i veien, som eksos, oljefiltre, vannslanger?


Jekke under sykkelen, du... Man hører mye rart..

Gjøk. Det er derfor du må klosse under/imellom det som er av dill og dall. Oljefiltere og vannslanger,du Suspect

Jeg sier som Fleksnes; "Hvis en mann kan faget sitt" ,så er det meste mulig rabbit

Men førstevalget mitt ville vært å sette en krok i taket afro

Vis Medlemmets Profil http://ikkebike.norwegianforum.net
Mange lure løsninger her.. men føler at fasiten uteblir..!

En krok i taket kan nok alltids komme til nytte.. Har en lite luke midt i taket, kanskje jeg kunne hatt en vinsj/talje fra takbjelkene derfra. Da hadde den ikke vært synlig heller.. :)

Vis Medlemmets Profil

Sponsored content


Til Toppen  Innlegg [Side 1 av 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet