Bike Anarchy Norway - BAN.

Forumet hvor det er lov å kalle en spade for en spade:-)


You are not connected. Please login or register

Drøs rundt neste års sykkel

Gå til side : Previous  1, 2, 3

Go down  Innlegg [Side 3 av 3]

flonoen


Hmm.. Sånn er livet. Får håpe det dukker opp noke anna kjekt snart, helst når eg er heime på fri.

flonoen


http://www.finn.no/44435418

Sikkert kjekk vintersykkel. Korleis blir dette med sm-dekk, funker det greit? Er det sånn at bremsene på offroadere blir litt små når man kjører asfalt?

Rekner med en honda er snillere på vedlikehold enn ktm/husa/husky?

mekkern

mekkern
sjekket denne men han skulle ha 60k inklusive delene...+reg hente blir det da 70+k..ble litt spenstig..

http://www.finn.no/finn/mc/used/object?finnkode=44480445

flonoen


Cr500 er vel noe av det aller villeste som er, eller? Trur eg klare meg med noe litt snillere. Noen som har trua på hondaen? I mine øyne er jo honda kvalitet, uansett omtrent. Lest en review, det virka overbevisende. Men den var kun vinkla mot offroading, eg ser for meg å kunne hive på gatehjul også..

mekkern

mekkern

flonoen


Skal se på hondaen i kveld :)

flonoen


Når ikkje eingang TheHaugom innvender med et KTM-alternativ, då må ein gå ut frå det er gode greier. Eg kjøpte XR650'en.

Mine erfaringer med enduro so far:

1. Knallhardt sete
2. Tiltrekker seg politi

Heldigvis siden eg har buns of steel betyr ikke punkt 1 så mye, og siden eg er en engel og kjører deretter har ikke punkt 2 særlig betydning heller. Var faktisk en studiekamerat til en kompis av meg som stoppa meg, så greit å få hilst på igrunn.

KliffArne

KliffArne
Admin
flonoen skrev:Når ikkje eingang TheHaugom innvender med et KTM-alternativ, då må ein gå ut frå det er gode greier. Eg kjøpte XR650'en.

Mine erfaringer med enduro so far:

1. Knallhardt sete
2. Tiltrekker seg politi

Heldigvis siden eg har buns of steel betyr ikke punkt 1 så mye, og siden eg er en engel og kjører deretter har ikke punkt 2 særlig betydning heller. Var faktisk en studiekamerat til en kompis av meg som stoppa meg, så greit å få hilst på igrunn.
Grattis med ny moppe,da pirat 


_________________
2002 R1150GS-1992 ZX11-1984 RD500-2007 RSV1000R- 1983 Moto Guzzi V65
http://ikkebike.norwegianforum.net

flonoen


Takk takk! Nå må eg berre finne meg noen kjekke veier å kjøre på! Satser på ekstra sett med motardhjjl til våren, kose meg med enduro til da. Men må vel få på nytt bakdekk snart, ikkje mykje spor igjen..

Trollerud

Trollerud
Grattis med kul sykkel..

mekkern

mekkern
BROMM-BROMM.
Hell og lykke.bounce 

flonoen


Takk alien 

custom

custom
Gratulerer med ny sykkel

joo

joo
Gratulerer cheers 

Var det den med on/off-dekk på? Da er det bare å krenge på noe mer knottete og ut og leke.
Har titta på sånn Honda, men som den kortvokste soppen jeg er var det uaktuell sykkel. Forskjell på å balansere på tåspissene og å ha noen tommer luft under tærne Wink 

flonoen


Ja, er vel en slags hybrid dekksort som står på. Ganske lite mønster på bakdekka, så de er vel ubrukelige både on og off roaden.

Lurtr på å ha dette settet med offroad-dekk (må ha noen som tåler noen mil asfalt, er ikke grusveier i min umiddelbare omkrets), og så kjøpe noe sånt i tillegg:

http://www.epicmotosports.com/productdetail.htm?nr=1&productId=-399374&browse=-42939&shopBy=-11504&catalogId=-3060#/0

http://www.motostrano.com/Supermoto-Conversion-Kit-Bare-Bones-p/kit-bones.htm

Brukandes noe av det der?

flonoen


Tok meg en liten kjøretur i finværet som (som vanlig) ligger over bergensområdet. Overkant av 60km i ett strekk, og herregud så det verker i hele kroppen :) Kledde meg opp litt for heavy, ull-undertøy innerst, så en polo, så en janus ulljakke, og til slutt motorsykkeljakka. Svetten rann innen eg fekk start utfor her, måtte sjølvsagt kicke noen ganger før eg kom på at stopp-knappen var inne geek 
Kjørte ut til Ride Åsane, kikka litt der, og gjorde akkurat det samme når eg skulle kjøre videre! Kicka sikkert i 2 minutter, med choke, uten choke, litt choke, uten gass, litt gass, full gass, noen runder med dekomp for å tørke den sikkert kliss blaute tennpluggen, og så OJSANN stoppknappen inne. Jaja, har ikke noe vondt av det, med mine ekstra kilo :)

flonoen


Forsøkte meg litt på glatta i går, og det var sinnsykt skummelt! Null og niks feste, så gikk stort sett under 20km/t. Kjørte med noen tjukke votter så eg hadde null kontroll med clutchen, og tilsvarende med gassen. Har et par alpinestars hansker som er gode og varme, blir de neste gang. Og må vente til det er litt mer snø, så bakhjulet har noe å gripe tak i. Tungstarta var den òg i kulden, så eg blei iallefall varm og god før eg begynte å kjøre :) Varmedressen funka knall, bortsett fra at den er veldig glatt i ræva!

Et dårlig mobilbilde av skjønnheten:
Drøs rundt neste års sykkel - Page 3 D87w

pelsen

pelsen
du bør nok ha på piggdekk når det skal kjøres på is.
Spesielt når det er våt is, da må du ha pigg for i hele tatt å holde sykkern oppreist.

flonoen


Stemmer nok sikkert Wink
Holder meg unna is framover..

joo

joo
Mitas Army er sikkerstikk for vinterkjøring. Ikke de billigste dekkene men desidert de beste. Spesielt når det kommer til å også ha litt pigg igjen når dekka begynner å bli slitte. Bare husk at man blir overraska de første gangene man skal bremse på kald tørr asfalt, piggene er glatte da Twisted Evil 

(Disse het tidligere Trelleborg Army. Alternativt kan du prøve noen silika-rike Heidenau hvis du ikke skal ha pigger.)

Sponsored content


Til Toppen  Innlegg [Side 3 av 3]

Gå til side : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet