Bike Anarchy Norway - BAN.

Forumet hvor det er lov å kalle en spade for en spade:-)


You are not connected. Please login or register

Laptimer til iPhone

Go down  Innlegg [Side 1 av 1]

1Laptimer til iPhone Empty Laptimer til iPhone on 26.04.12 14:05

Problemet med laptimere til smarttelefoner har i lengere tid vært oppdateringstiden. Som oftest 1Hz. (nå skal ikke jeg skryte på meg at det har så forbannet stort å si om nøyaktigheten på rundetidene mine avviker med noen hundredeler. Foreløpig så jakter jeg sekunder, men største fordelen med en ekstern gps er at man slipper å ha telefonen tapet fast på tanken for å få gode forhold. Innerlommen funker IKKE...)

For brukere av Harry's Laptimer så kan man nå benytte seg av en ekstern gps som heter Dual XGPS150

Jeg kjøpte min på eBay, men det var i august en gang mener jeg å huske, men på den tiden støttet den bare 1Hz oppdateringer. Men i februar en gang kom det en firmwareoppgradering til Dual'en (den finner dere her)

Og vips så har dere mulighet til å kjøre 5Hz oppdateringer, på linje med for eks. Starelane (som koster ca 3000,- til lisensierte førere)

tadaa:
Laptimer til iPhone 7115412055_3d66d4c882_m

Jeg skal kuske rundt på Rudskogen i helga, så noen flere "brukeranmeldelser" kommer til uka.


det finnes også en "Tranier" versjon som man laster inn på en iPad, og vips så kan man sende dataene fra iPhone over på iPad'en og analysere de. Regner med totalt virrvarr og en flyvende iPad over depotsletta så snart jeg ikke forstår noe mer, men inntill da, så blir det morro å prøve Very HappySist endret av Robert-K den 26.04.12 14:09, endret 5 ganger (Reason for editing : endret til an annen link.. og noen skrivefeil..)

Vis Medlemmets Profil

Til Toppen  Innlegg [Side 1 av 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet