Bike Anarchy Norway - BAN.

Forumet hvor det er lov å kalle en spade for en spade:-)


You are not connected. Please login or register

Gode kamerater er viktig!

Go down  Innlegg [Side 1 av 1]

Haya99

Haya99
Fradømmes førerkort "resten av livet" det blir feil - må være mulig å få det igjen etter 5år eller noe - han har jo ikke drept noen.

flonoen


Lurer på om det er slik når man fradømmes det for livet av man mister det i 5 år, og så kan søke om å få det tilbake. Var litt hissig respons ja. Kjørt fort selvsagt, men det er jo ikke mye eller lenge vridning på rulla for å komme opp i 220 på en voksensykkel.

mekkern

mekkern
straffeutmåling som væpnet ran... heia Norge-dette er faktisk en forbrytelse uten offer(heller ingen har lidt tap eller tjent)-som gir 7måneder ubetinget fengsel?  jocolor 

bikeridr

bikeridr
Nå er jo de to desidert værste forbrytelsene du kan gjøre i Norge skatteunndragelse og fortkjøring. Alt annet er jo underordnet, inkl barneovergrep. Sålenge politiet "får tatt én MC-jævel" så går det greit at naboen knuller småjentene i gata.

Når det er sagt, så synes jeg faktisk i dette tilfellet at straffeutmålingen var på sin plass. Å kjøre "villmann" på utrafikkerte veier alene om natten er én ting, men å rase villmann gjennom tettbygde strøk og i 50-60-soner synes jeg lite om.

Og ja, jeg er flink til å vri på rulla jeg også, men "heldigvis" så har jeg bare 400 meter til nærmeste 6-felts motorvei  Twisted Evil 

6Gode kamerater er viktig! Empty Re: Gode kamerater er viktig! on 11.04.14 10:10

flonoen


Nå kommer det helt an på hvor han har kjørt, men på Askøy utover mot Herdla, spesielt det helt siste stykket, er det noen 60-soner som eg vil si det er helt udramatisk å kjøre i 100 i. Fotgjengere på ene siden med autovern mellom mot veien, og god sikt til andre siden om det kommer bil inn fra sida. Derimot om det er nede i "sentrum" på Askøy er det litt verre, enig i det. Men 7 mnd ubetinga.. Det er jo igrunn helt sprøtt, lengre enn et halvår.. Han blir vel ikke sittende så lenge, men uansett..

Sponsored content


Til Toppen  Innlegg [Side 1 av 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet